Meidän pihan perällä on halli. Koko syksyn marmatin velipojalle ja alfaurokselle:" miksi noiden ovien pitää reuhottaa auki?", "jaa ovet on auki taas", "ahaa--voisko ovia laittaa kiinni???", "onko saranat rikki kun ne ovet on auki" jne. ja samalla yksinollessani räpistelin halliin valoja päälle ja ulkovaloa palamaan (josta sitten heti ensimmäisen tilaisuuden tullen joku ekointoilija ne sitten aina sammutti).

No, viime viikolla kokouksessa istuesssani sain läjän tekstiviestejä että: "missä saha?", "onko tietoa missä saha?", "onkohan joku tarvinnut sahaa" jne. Kokousnäpyttelyn lopputulemana oli se, että hallin oven edestä oli hävinnyt Stihl moottorisaha (700e) ja samanmerkkinen raivaussaha (700e).

Nyt siinä ovessa (viereinen auki läsöttänyt rullaovi on sisäpuolelta lukossa) on sitten velipojan asentama munalukko, jota avatessa (siis joka kerta lämmittämään mennessä) pitää laskea sataan ettei puhu rumia, kun se on niin hankala (avaimellakin)...ja arvatkaa kenen mörköpäivystyksessä on uusi kerros stressiä lisää. Oikeinn-nnn. Sipulixilla alkaa rankka, pimeä syksyjakso nyt, kun pitää vielä *****varkaitakin pelätä. Kyllä se pimeä ois ihan hyvin mulle riittänyt.

Torstaita tahoillenne. Mä ostan kohta Susikairan malliin tallentavan kameran sinne hallin nurkalle!