En tiedä sairastinko jo possun, mutta perjantaina huimasi kaupassa niin, että piti oikein tähdätä että osuu käytävälle. Minun possuni oli unipossu, jos se oli sitten sitä. Nukuin koko viikonlopun. Perjantai-illan, lauantaina 4päiväunet, pitkän yön ja sunnuntainakin vielä yhdet päikkärit. Alfauros oli haltioissaan, kuulemma rennoin viikonloppu aikoihin, kävi aina välillä kannustamassa sohvan vieressä että hyvä hyvä, just tolleen. Outo.

Tällä hetkellä kotona on kuopus ja blondi, toisella toipumispäivä ja toisella "huono olo". Ämpärin kanssa jäivät odottelemaan että käyn pikaisesti töissä.

Lähden huomenna tervehtimään sukulaismummelia Tukholmaan (tarkemmin sanottuna alfan sukulainen), yleensä menen ne matkat hitaasti ja ekologisemmin mutta nyt sitten varasin lennot. Onneksi se oli blue1 joka tarjosi niitä halpislentoja. Onneksi. 

Ja nyt pidän lomaa myös koneista. Linjoilla vasta ensi viikonloppuna. Ja sillä aikaa. Kannattaa juoda glögiä, kannattaa istua hiljaa ja katsoa kynttilän liekkiä. Kannattaa mennä ulos ja katsoa tähtiä, kannattaa mennä metsään ja nuuhkia ilmaa, kannattaa ottaa lasta kädestä kiinni ja halata. Kannattaa silittää ohikulkevan rakkaan selkää, kannattaa muistaa jotakin rakasta kaukana. Kannattaa rakastaa. Kannattaa ottaa vielä yhdet päiväunet.