Esikoisen Saksan reissun tiimoilta oli vanhempainilta äitimuorin koululla. Tällä kertaa istuin kiltisti ja olin hyvänkäytöksen perikuva. Join kahvia maltilliset 3 kuppia, söin vain yhden pullapalan, en puhunut ellei kysytty, nauroin oikeissa kohdissa (=silloin kuin kaikki muutkin) ja istuin yhdessä paikassa lukuunottamatta hetkeä "tykin" luona. Sillä. Jostain syystä. Lapset eikä äitimuori saaneet diaesityksiä näkyviin seinällä olevalle valkokankaalle. Konenaisena (!!!) sitten naputtelin esityksen pyörimään ja sain äitimuorilta varmaan pointseja paikkamaan edellisen kerran katastrofia (opastin jopa vastahakoista äitimuoria, että tuosta input-painat niin usein että näkyy tuo jne. johon äitimuori kommentoi että ei hänen tartte muistaa kun hällä on aina niitä POIKIA laittamassa [no niitä minäkin olisin halunnut nähdä!] tekniikat kohdilleen)...

Niin ja sitten ihastelin opettajienhuoneen eteisessä näkyä:

TODEN TOTTA PEKKA OPE! Siellä oli ainakin kahdet kymmenet terveysläpyskät ja yhdet isot ruskeat Croksit (ei voi mitään mutta vietin niiden Crocsien äärellä muutaman ilahtuneen sekunnin, elleivät ne olleet sinun niin sitten jonkun kenkäkollegasi sitten...) Ja tulin hyvälle tuulelle! Kerrassaan! Olisi tehnyt mieli vähän hihkua, mutta kuten kerroin, pidin mölyt mahassa ja hymyilin vain vienosti kun sipsuttelin paikalleni.

No. Konenainen sai myös toisen voittoisan hetken, kun erehdyin eilen pysähtymään Soneran palvelutiskille kauppareissulla (yleensä liukahdan siitä nopeasti ohi, mutta joku hetken hairahdus tuli keskittymisessä niin eiköhän nuori mies saanut minut kiikkiin ja myytyä 2 kytkykauppaa (puhelimineen) ja uusittua muka edullisemmaksi sopimusta (hah, todennäköisesti on taas 1,5kertainen edelliseen verrattuna)...illalla sitten mörköjä vahtiessani näpräsin puhelimia ja sain ne säädettyä. Aika haastavaa oli värkätä vanhan puhelimen sim-kortti pois. KUKA ÄLYKÄÄPIÖ NE NIIDEN KIINNITYKSET OIKEIN KEKSII?MIKSI NE SIMIT ON PIENIÄ LIPAREITA (nyt jo huolestuttaa ikänäkö ja vapisevat sormet, eihän niillä edes osu niihin lipareisiin), EIKÖ SIIHEN VOISI KEKSIÄ JOTAIN HIEMAN HELPOMMIN KÄSITELTÄVÄÄ???

Nyt konenainen menee rentoutumaan. Ainiin ja lähettää onnea siskokullalle (blondi) joka pääsi edareissa läpi!!! Sanoinhan minä!