Jostain syystä tällä viikolla olen saanut useita riemastuksen hetkiä, niiden toisten hetkien rinnalle...

- Sain kummitytöstä kännyyn kuvan jossa hän seistä töpöttää valkoiset sukkikset jalassa ja virnuilee kuvan ottajaan päin maireana. (Vieläkin naurattaa.)

- Kävin eilen toteamassa yhdessä tilaisuudessa ettei verottaja ota itsestäänkään selvää. (Aivan erityisen riemastuttavaa)

- Kävin kuuntelemassa omien sanojensa mukaan "pelihörhöä" Tony Mannista ja nauramisen lomassa totesin, että a) en sittenkään menetä toivoani insinöörien suhteen b) itseironia uppoaa, ei voi mitään c) pitäiskö ostaa ITSELLE joku tietokonepeli??? (uusi addiktio houkuttaa...)

- Ystäväni on nyt virallisesti Dr ja kertoi minulle hyviä juttuja sieltä kaukaa (kyllä minä sinne pääsen, ennemmin tai myöhemmin taas)

- Pesin alfauroksen törkyistä maasturia (2ämpärin ja luutun systeemilläni) ja totesin olevani outo: tykkään siitä touhusta. Eniten nauratti aamulla, kun pimeässä oli muutama laikku jäänyt..onneksi pettämättömään varustukseeni kuuluu erikoisliina millä ne voi sutaista pois: kiiltoa tuli kuin Urpilaisen huuliin.  (Jynssäyksen ohessa oli kiva fiilistellä kun pannuhuoneesta tuli savun hajua ja samalla pystyi välillä tiirailemaan tähtiä taivaalla, puhdas auto ilahduttaa minua aina)

- Häärättiin lasten kanssa jouluvaloja viikonloppuna...muutamat puuttuu vielä. Ähräsin, nostelin, selvittelin, vedin ja kiskoin pihapensaaseen valoja. Ai että. (Vieläkin naurattaa, kun kissat nauku vieressä ja koira haukku häkissä valoja taiteillessa, protestoivat kai ylimääräistä sähkönkulutusta...)

- Kuuntelin työkaverin selvitystä omasta työviikostaan pienen vauvan kanssa... (oi niitä aikoja)...

- Löysin vanhan viestin puhelimesta: MILON TUT? (kuopus, pari kuukautta sitten lähetti töihin).

- Nauroin höpäröille siskokulta-jutuille FB:ssä (joo, ihan hyviä lahjavinkkejä)

- Totesin brittihuumorin erityisen riemastuttavaksi, ei voi mitään mutta sairaala- ja maalaishuumorissa niillä engelsmanneilla on jotakin sellaista että jenkkikomedia tuntuu niiden jälkeen...purkalle.

- Ja kyllä. Tämä pimeys, loska, sade ja paska on niin ällistyttävän kauheaa jälleen kerran, että tämä on suorastaan riemastuttavaa!

VIIKONLOPPUJA! Me ajellaan mutka Savonlinnassa...olen soitellut lasten kavereille (= kavereiden isille)  ja tiedossa on taas lauantaina kaveririnki: tiputellaan alfauroksen kanssa lapsia eri huusholleihin aamulla, käydään istumassa kaupungilla tunti ja poimitaan tyypit takaisin kyytiin iltapäivällä. Ja kaikilla on kivaa.