Lupasin taannoin lisää kenkäkuvia joulun tiiimoilla...tässä niitä ja turinoita. Mutta ensiksi haluan kertoa, että ei ole kauhean hullunhauskat fiilikset. Blogiystävälläni on nyt huolta ja murhetta, täällä asuvalla maahanmuuttajaystävälläni on huolta ja murhetta ja monella lähelläkulkevalla on tiukkaa juuri nyt. Ja koko ajan itsestä tuntuu, että voisin kuitenkin vielä vähän enemmän auttaa ja tehdä -jotakin. Päässä surisee, että olenko edes kortta kantanut kekoon ja mikä voisi olla oikea tapa auttaa. Mutta toivottavasti te kaikki rakkaat tiedätte, että joka ikinen hetki, kun lähetän yhden ajatuksen on siinä enkeli mukana luoksenne. Silloinkin kun en oikeasti tee mitään, ajattelen teitä. Nytkin. Ja sille, joka ei enkeliin usko, uskokoon rakkauteen, sitäkin riittää...nytkin.

*************

Ja nyt niitä kenkiä. Olen ostanut lähes 100% kengistä reissun päällä ollessani. Miksikö? No, a) normaalielämässä en shoppaile muualla kuin Prismassa (ja vaihteluksi välillä K-ruokakaupoissa) b) normaaliarkena en ehdi kauppoihin niiden aukioloaikoina, en edes sunnuntaisin c) normaaliarkena en ruokakauppoja lukuunottamatta juuri edes näe kauppoja: toimistolle-kotiin-kokoukseen-kotiin, tai toimistolle-kotiin-toimistolle väleissä ei ole kauppoja (onneksi) d) reissun päällä saattaa tulla sauma ettei ole liuta lapsia vänkymässä ja parkumassa kaupan ovella/kassalla/sovituskopissa/korvan juuressa --> ostopäätösten tekeminen helpottuu n. 150%.

 Tässä uskolliset palvelijat Tallinnasta 6vuotta sitten. Näillä voi hölkätä.

 Nämä Clarksit löytyivät  Lontoosta, kun oli siskokullan luona käymässä (ja samalla juhlimassa pyöreitäni) eli 7,5 vuotta sitten :D vaikka on tolppakorko, käytän silti välillä näitäkin. Ei muuten tunnu korko missään. Istuvat kuin unelma.

 Nämä löytyivät Hesasta, olin toipumassa leikkauksesta enkä voinut juuri silloin näillä kävellä niin...alfauros haki nämä kun en itse raskinut ostaa.

 Näillä mennään, kun pakkasta on yli

-10astetta. Nämäkin Tallinnasta, vuosi sitten.

 Nämä ostin Tukholmasta 7v sitten. Ostotapahtuma kesti alle 10min, sovituksineen, maksuineen ja ruotsinkielisin keskusteluine päivineen. Korkolaput on uusittu 3 kertaa.

  Seutukengät, Oulusta 3vuotta sitten.

Tässä on mun juhlajuhla-kengät. Olin tervehtimässä ystävääni 3 v sitten Australiassa ja hän bongasi nämä minulle, ostin vaikka olin jo päättänyt ettei mitään enää. Täydellisiä ei voi jättää hyllyyn. Näillä on menty siskokullan häät, velipojan häät, isäukon kunnallisneuvoskemut, kaverin häät, parit ristiäiset, parit lakkiaiset...

 Nämä taitaa olla tyyreimmät. Veronpalautuksilla Hesasta, Red Shoet ja näissä popoissa on kaikkien siskokultien sukkamehua. Lainattu on, kävelty on, eikä näy missään. Ihanat jalassa. Ja näyttää hyvälle.

 Nämä HushPuppiesit ostin siltä viime toukokuun reissulta Brysseliin. On niin pehmeät pohjat, että voin hipsiä näillä toimistolle niin ettei kukaan kuule! Näitä vois kai käyttää opettajainhuoneessakin, täyttänevät tietyin osin terveysläpysköiden kriteerit. (?)

 Nämä Kampista 4vuotta sitten. Niin paljon kävelty, että narisevat.

 Näillä mennään arkena, kävelypäivinä ja muuten vaan lättänänä. Oranssit on 10e hätärit 3v sitten työmatkalta Hesasta, raitaiset on Oulusta 5v sitten, beiget on sittarista 2v sitten ja ruskeat on 8v vanhat uskolliset palvelijat...hmm...taitaapa olla Savonlinnasta.

**********

Lähdemme jouluksi juhlimaan äitimuorin synttäreitä kylpylään. Me ja siskokullat ja velipojat perheineen. Ähistään siellä ensi viikon lopulle asti. Joten voi olla, etten ehdi postailemaan reiluun viikkoon.

Siksipä toivotan nyt teille rakkaat lukijani Rauhallista ja Kaunista Joulua! Valoisia ajatuksia ja lämpöä sydämeen!

Tärähtäneen apinakuvan kera,

rakkaudella,

Sipulix.