Minnuu risoo. Monikin asia, mutta esimerkiksi, se, että äitimuorilla on nyt semmosia murheita että niistä ei voi ajatella muuta kuin että: koita äitimuori kestää! On se vaan niin uskomattoman paskaa (minun mielestäni) olla ison koulun rehtori välillä. Tosin lohduttelin äitimuoria sillä, että pitäähän se värikkäällä ja rautaisella mimmillä olla joku loppuhuipennos ennen eläkkeelle siirtymistä.

Minnuu risoo sekin, että on kylymä, sisältä ja ulkoa. Kävin tänään kaupassa ja ojensin tärisevälle ja varsin heikossa hapessa olevalle rastapäälle lattialle unohtuneen perunapussin, sitten tämä hurmuri melkein mojautti minua sillä pussilla (meinasi kaatua) ja sanoi vaan, että "v***n potut". Hmm, sanoin siihen, olepa hyvä.

Kertasin puhelimessa viikonloppua. Joo - oli kauniit häät ja kaikki meni hyvin. Joo - kyyläsin itsenäisyysjuhlat (ja n. 37.kerran ihmettelin että miksi ihmeessä) ja kiitos juorulehtien - tiesin tyypit ainakin yhtähyvin kuin ykkösen toimittajat...pääsiskös sinne joskus selostuskeikalle, voisin vähän runoillakin ja kertoa hyviä juttuja siinä samalla (en kuulemma pääse).

Luin tänään Stubbin ja Urpilaisen päiväohjelmista ja totesin että kullakin kiireensä. Täyttä näytti niilläkin olevan.

Risoo ledivalot. Kylymät ja kalseat. Joku sanoi, että niitä on tehty semmosiakin jotka matkii vanhanaikaista (viimevuotista) valoa...eipä ole sattunut kohdalle ja jos on niin ei ole aikaa selvitellä kaupoissa semmosta puimurin kokoista kasaa erilaisia valoja, joista jokatoinen on led ja jokatoinen ei. Pirtin ikkunassa on ledit ja muualla ei, ledit näyttää tyhmille. Risoo. Ja maksovatkin enemmän kuin muut valot yhteensä.

Onneksi olen saanut vauvaterapiaa. Eilen kävi kummityttö ja äitinsä hihittelyn kera tarjosin typykälle vähän virikettä. Tyhjensin keittiön alalaatikosta terävät ja sanoin että riehu siinä, kiilasin kaulimella laatikon napakasti auki. Siitä riemunhihkumista! Samoin halittelin eilen ihanaa Onnelia ja tänään Muikkua. Muikusta on sukeutumassa varsinainen herrasmies: hymyili sylissäni leveästi, röyhtäsi pullon maitoa juotuaan isosti ja töräytti lopuksi semmosen laakin housuun että äidillään tuli kiire pelastamaan minun slipoveri. Ei jääny rantuja.

Näillä mennään. Huomenna ottamaan lava haltuun - koulutuspäivä (itse tällä kertaa saan olla kuuntelemassa) Teatrialla. Jeee-eee.