No ei sanan varsinaisessa merkityksessä mutta ajattelin ihan vaan huvikseni kirjoitella teille aamun puhelinliikenteestäni ja missä vaiheessa etenin kohti toimistoa eri puheluiden aikana. Ihme ja kumma täällä ollaan.

- Klo 08.37 ja 08.39 puhelut alfaurokselta (ollut päivystämässä ja itse olen kotona, laittamassa kenkiä jalkaan): "siis mennäänkö me kahdella autolla peräkkäin, ai ei, no hyvä kun pitäis..." (kyseessä lentokenttä-keikka kun huomisiin alfauroksen siskon häihin on tulossa porukkaa etelästä)

- Klo 08.43 puhelu asiakkaalta (kuskaan samalla aikaa kuopuksen kouluun tekemään läksyjään, pyörällä ei kuulemma ehdi, ja palaan takaisin kotiin juomaan kahvin.)

- Klo 08.53 blondi soittaa (hörpin kahvia ja kävelen edestakaisin kotona): " voitko tuoda sen sukkatilauspussin kouluun kun unohdin sen omaan huoneeseen ja se pitää palauttaa tänään?"

- Klo 08.57 keskimmäinen soittaa (hätistelen kissoja ja ripustan pyykkiä kuivamaan, lakkasin hoppuilemasta): "missä oot, no huh, tuotko kirjastohuoneesta sen mars-pussin kun unohdin ottaa ja sain sen myytyä...?"

- Klo 09.25 Kyläyhdistyksen hankkeeseen liittyvä puhelu (istun keittiössä takki päällä)

- Klo 09.47 blondi soittaa (edelleen keittiössä takki päällä): "ehitkö lähtä, no huhu, tuo samalla pari karkkipussia"

- Klo 09.48 keskimmäinen soittaa (eteisessä takki päällä menossa): "se mars-pussi löytykin mun repusta"

- Klo 9.50 soitan koululle (ehdin jo lähteä ja muistin että viedessäni lippuja, lappuja, karkkipusseja, että yhdestä myyntipussista puuttui esite)

- Klo 10.36 soitan kyläyhdistyksen asiaa (istun marketissa). Päätän mennä sittenkin rauhassa syömään ennenkuin kurvaan toimistolle. Viisas päätös. Nyt ei ole yhtään paperisilppuaivo-olo vaan ihan normaali olo. Matsku on levällään pöydällä ja keskeytin innokkaan tuhertamiseni tähän postaukseen...samalla mietin, että olenko muistanut kaiken huomiseksi...lahja on, kortti on, kengät kuopukselle on, mummonpinnit tyttöjen kampauksiin on, juhlasukkauhousut talon leideille on, mekko toiseksi vanhimmalle on, mitä vielä???Jotakin olen unohtanut mutta mitä???Sellainen olo, että joku on tuossa korvan takana enkä saa sitä mieleen...