Tulin kotiin tänään politiikka-viikonlopusta...ja kotikuulumiset kuultuani soitin äitimuorille ja kiittelin äitimuoria lättyjen paistamisesta ja lasten uimahallissa käyttämisestä silläaikaa kun olin poissa...vastaukseksi sain kommentin, että "no pakkohan se joku roti on pitää kun hulttioäiti vaan politikoi, hulttioisä painaa töissä ja hulttiokotimies istuu lätkämatsissa!" :D en tiedä muistinko kiitellä riittävän pontevasti hulttioillan palauttamisesta oikeille raiteilleen...sillä...voin kertoa, äitimuori kun tarttuu toimeen niin lätynpaistokin saa ihan uuden ulottuvuuden (miten minusta näytti sille, että kissanastiakin oli pesty???)

Politikointi on sitten kivaa. En voi sille mitään. En voi sillekään mitään, että kuunneltuani Perttulan esitelmää Sukselaisesta olin aivan innoissani ja jos esitelmän tavoitteena oli nostattaa henkeä ja tuoda aatteen paloa toimintaa niin - aavot -onnistui. Sain kyllä yhden ystäväni nauramaan tälle kommentille...mutta vieläkin melkein tulee tippa linssiin mm. tästä detaljista: tiesittekö että Sukselainen oli hänen itse itselleen ottama sukunimi? Lehtolapsena ja yh-äidin poikana kunnioitti kotikylänsä ihmisiä Sukselan kylässä, kun olivat hänestä ja äidistään huolehtineet...ja otti aikuistuttuaan itselleen sukunimen Sukselainen...ja oli päättänyt osoittaa itselleen ja muille pääsevänsä vielä pitkälle, minkä totisesti teki.

Minäkin voisin olla vaikka...hmmm...aijuu, mähän oonkin jo valmiksi Savolainen, mutta Savonlinnassa sain sellaista huolenpitoa ja välittämistä osakseni, että ihan hyvin olisin voinut ottaa Savolaisen senkin perusteella sukunimekseni :) Hyvä näin.

Nyt soitan vaalipäällikölle! Mulla on semmonen! Aini. Ja kaikki innokkaat sitten kuuntelemaan maatalousministeriä tuohon meidän naapuriin 8.2. klo 11!!!

Ja politiikasta ei niin innostuneille pahoitteluni: saattaa olla että höyryän myös täällä höpöblogissani aiheesta (vaaleista) mutta koittakaa ymmärtää...oon niin tohkeissani.