Jos lasten äiti on megalomaani niin eihän lasten sitten kuitenkaan tarvitse olla? Eihän???

Olen sopinut apinoiden kanssa, että 10v synttäreiden jälkeen on valintatilanne: a) vain parin kolmen kaverin kanssa vaihtoehtoista kivaa kohtuubudjetilla b)synttäreiden juhlintaa kohtuullisella porukalla kotosalla, kohtuullisella tarjoilulla. JA mikä onkaan lopputulos?

- Kaksi vanhinta päättää juhlia lähelläolevat synttärinsä kahdestaan ja yhtäaikaa --> kutsuvat 5 kaveria ensin kaupunkiin syömään ja höpöttelemään ja sitten meille jatkamaan höpöttelyä, aikaa menee noin kokonainen lauantai kuskaamisineen.

- Kaksi vanhinta päättää vähän juhlistaa lisää synttäreitä ja kutsua muutaman sukulaisen --> sipulix leipoo edeltävän iltayön suklapiirakkaa ja täytekakkua, kestitsee 20 vierasta ja tiskaa iltayön (nuoriso ei jouda kun koulutehtävätkin on tekemättä)...no ilta oli kuitenkin tosi kiva ja nähtiin harvinaisiakin vieraita.

- Talo on kuin pommin jäljiltä ja tälle viikkoa ois vielä vuorossa kyläyhdistyksen kokous ja jokin erikoinen  leivonta-kuvaussessio enoikeintarkastitiedäminkätahon kanssa leivinuuni-teeman ympärillä --> lämmitystä ja siivousta tiedossa.

- Viikonloppu ja loppuviikko(kin) politiikan parissa.

Mutta. Huomenna kuitenkin on muuta kivaa tiedossa: menen hoitamaan ns. äkkitilanteessa kummityttöä --> pitää mennä nyt heti nukkumaan että jaksaa!