No nyt se ranskalainen oli lehessä...mutta ei koputellut omaatuntoa kun en heltynyt...sitäpaitsi, sukuun meni ainakin kaksi yötä joka tapauksessa...! Herra oli toimittajalle maininnut ytävällisimpiä kansoja, olivat jossakin ison meren takana ja huomattavasti etelämpänä...nooh, näillä pakkasilla ei jaksa olla ystävällinen edes itselleen saati sitten pummeille...tai hmmm...seikkailijoille, näin sitä herraa taidettiin lehdessä luonnehtia.

Pitää vielä täällä blogistaniassakin tuulettaa, kun valtuuston iltakoulussa alkuviikolla käytiin mahtavan yksimielistä ja rakentavaa keskustelua kunnanjohtajan esityksen pohjalta ja jossa, mikä parasta, lähdettiin siitä, että kyläkoulut säilyvät. Kunhan saadaan päätökset siitä tehtyä niin tiedättekö, ei hävetä olla Liminkalainen sen jälkeen!!!Ei tosin nytkään mutta sitten ei varsinkaan

Laskiaistiistaina kyläyhdistys järjesti pienimuotoisen nuotionhajuisen tapahtuman kyläläisille ja vaikka olisi ollut politikoitavaa (vesiasioita ihan naapurissa) niin silti jäin nuotiolle paistamaan makkarat. Tervaporvari on hyvää nuotiolla paistettuna, kypsänä ja sinapilla. Njam, söin kaksi.

Alfauroksen päivystäessä on näillä pakkasmittarin lukemilla tullut istuttua pannuhuoneessa tovi jos toinenkin. Eipä siinä mitään, puita kantaessa ja tulta ruokkiessa on monta hyvää ajatusta tullut mieleen ja jopa ihan asiana hoidettuakin. Olkoot sitten pakkasta jos kerran on.

Eipä tässä. Huomenna ois PT mutta sillä edellytyksellä, että auto käynnistyy...lähdin yhden sekobolden aamun aikana ajelemaan johto hopeanuolen kärsässä ja jälkitarkastuksessa jäi epäselväksi, toimiiko lämmitin vai ei, huomenna näkee. Sätin itseäni ja taisin itsekseni kiljahdellakin -ärsytti niii-iiin

Yksi päivä kävin taas pikaisesti opettajanhuoneessa äitimuorin koululla ja hihittelin kenkäkaapin edessä, Crockseja, läpysköitä ja PARIT MONOT. Pekka ope: mitähän juhlia varten ne monot oli siellä kaapissa, voisitko valottaa???