Pikaloma Lapissa takana. +80 vee isovanhemmat saateltu mökille turvallisesti, lumet luotu, vesi kannettu, saunan katto putsattu, kämpät luututtu ja ruokaa hommattu. Ehdittiin puuhastelun lomasta silti tunturiinkin. Ihanaa oli. Plussakelillä oli hyvä antaa tulla rinnettä alas, vauhti oli just sopiva. Tehtiinpä yksi poikkeamakin totutuista tavoista :) käväistiin lasten kanssa kylpylässä lillumassa vaikka papan mielestä se on ihan ilimanaikusta hommaa. Minun, lasten ja täti-ihmisenkin mielestä se oli aika ihanaa, vaikka täti meinasikin kauhistua aallokkoa :D

Tässä kuitenkin nousemassa tunturiin, kuopus vauhdissa, edellä täti ja blondi:

Kotimatkalla tehtiin toinen poikkeama. Pysähdyttiin Napapiirillä ja käytiin kättelemässä joulupukki (ja ostettiin törkeän hintainen kuva). Tein myös yhden hankinnan reissulta. Yläkerran kristallipuotista kuopus osti itselleen ametistin palasen ja minä enkelin. Oli ihan pakko. Ehkä siksikin että kauppias muistutti Roman Schatzia...tämä enkeli-hahmo auttaa löytämään voimaa, kauneutta ja rauhaa jokaiseen päivään (lappu vieressä kertoo sen):

Takana näkyy blondin tekemä ihana savi-enkeli ja sen takana muutama enkeli-hahmo, jotka ovat eri tilanteissa kulkeutuneet mukaani.

Arkeen hiljalleen laskeutumassa. Valoisia ajatuksia sinne ruudun toiselle puolelle.