Touhua on piisannut. Ja rakkaita ihmisiä. Ja yövalvomista. Olen piipahtanut Vaasassa (melkein kaksi ihanaa päivää rakkaiden ystävien kanssa), halannut kummityttöä, halannut isovanhempia, ollut apinoiden mukaan liian vähän heidän kanssaan (korjautuu kohtapuoliin taas), pyllöttänyt kasvimaalla (tänään sain vasta pavut maahan), itkenyt, nauranut, ylensyönyt, kuntoillut, talkoillut....ja ällistellyt byrokratiaa (kylätalo-hankkeessa olemme edenneet ely-keskus asiointiin) ja mikään yllätys ei toki ole se lisäselvitysten lisäselvitysten lisäselvitysmäärä, joissa laaditan hakemus seikkaperäisesti uudelleen,  rakennusmestarin ja muiden asiantuntijoiden avulla. Onneksi niitäkin löytyy kylältämme. Mutta jos varainhankintamyyntityö ei vie mehuja niin byrokratia kyllä ihan varmasti vie.

Nyt sitten jännittää. Pitäkää peukkuja Marille! Herätys ois ko 5.30 ja sitten laatuauton nokka kohti Lahtea: AIMO, TÄÄLTÄ TULLAAN!

Nyt ei jaksa muuta. Kotimiehelle on raparperipiirakkaa, lapsille omenasoppaa, pyykit laitettu ja huusholli suurinpiirtein ojennuksessa. Mukava käydä politikoinnin ohessa vähän myös lomalla...

Öitä ja viikonloppua teillekin!