Kotona. Pikareissu Tallinnassa takana. Teki hyvää ja oli kivaa. Kotonakin on kivaa: marjat pensaassa, porkkanat penkissä (rikkaruohojen keskellä), villakoirat nurkissa. Hus. Välillä on hyvä käydä tarkistamassa tilanne ihan vain kahdestaan ja pois kotoa. Ei tarvitse laskea tekemättömiä töitä eikä rasittua tehdyistä. Olla vaan. 

Huomenna alkaa koulu. Aina hirvittää ne pienet ja vielä pienemmät reppuselät liikenteessä. Omat ja muiden. Olkaa varovaisia koulutiellä. Varokaa aikuiset pieniä. Saa jarruttaa.

Tällä viestillä myös tsemppiä ja haleja Espooseen, Tupokseen ja pohjoiseen. Päivä ja hetki kerrallaan. Jokainen hetkin on tärkeä. Olette mukana ajatuksissani ja sydämessäni.

************'

Politiikasta. Piti soittaa äitimuorille: auta! Suurmessuilla loppuivat esitteet ja mistään en saanut muutamia kymmeniä lipareita, äitimuori auttoi ja lupasin vastapalvelukseksi käydä pitämässä yhden tunnin kutosille haluamastaan aiheesta, vaikka yrittämisen suloista (ja saloista) :)

Olen käynyt Suurmessujen lisäksi Kiimingissä, Yli-Iissä ja Haapajärvellä ja Nivalassa. Jos ei muuta niin ainakin on maakuntaa tullut tutuksi.

Tarkensin vaaliteemaa. Koska ydinvoimapäätökset on tehty, keskityn nyt ydinjätteen säilyttämiseen (kehittämiseen ja teknologiaan) sekä jätteen kierrättämistä edistäviin ratkaisuihin, opiskelu on vielä kesken. Samoin kesälomaläksy vesivoiman kiperistä pattitilanteista (V ja K) elokuun jälkeen lupaan vastata niihin kysymyksiin. Vielä on luettavaa...

Pääsin listalle Suurmessujen kyselyssä, en tiedä onko sillä muuta merkitystä mutta itselleni sain siitä tsemppiä. 

************

Öitä. Ihanaa elokuuta. Elämä on. Nyt.