Pirjolta ja Purjolta.

Kiitos LIAMK. Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkän päivän jälkeen tällainen saa suupielet ylöspäin. Kiitoskitoskitskiiiiiitostattistänks!

Mä oon änkkänä onnesta mutta myös siksi etten osaa oikeen näitä juttuja niin jos tässä nyt joku fiba tulee niin se on voi voi...

Tähän kuuluvat ne 7 tunnustusta (itsestä kai) :) ja 7 tunnustusta blogeille. Ooolrait.

1. Blogissani vilisevät kirjoitusvirheet kertovat enemmän ajan (ja tarkistamisen) puutteesta kuin lukihäiriöstäni. En useinkaan jaksa tarkistaa näpyttelyni lopputulosta ja siitä seuraa väistämättä kirjoitusvirheitä ja hmmm myös sitä ei niin laadukasta tuotosta, josta ihan aiheesta on myös kritiikkiäkin esitetty. Mutta tyylini ei tule tällä areenalla muuttumaan. Ei ehi.

2. Ostan mieluummin kirjan kuin lainaan sen. Mietin aina kirjastossa onko joku kaivanut nenää juuri sitä kirjaa lukiessaan, onko jossakin perheessä ollut kihomatoja, jossa lastenkirja on ollut jne. Nuuskin salaa joskus kirjoja, jos ne haisevat TOSI pahalle, en ota. Ei pysty.

3. Ostan lakupötkyjä lapsilta salaa automatkoilla ja ahmin ne ennen kotiin pääsyä. Se vanhanaikainen lakeripökeri on paras.

4. Olen kokeillut syödä niin paljon marenkia, että oksentaisin. Ei ole onnistunut. Aina on marenki loppunut kesken.

5. Vihaan kellokortteja. Simply.

6. En jaksa aamuisin herätä keittämään puuroa lapsille. Vaikka olisin kotona. Ei pysty. Nukuttaa. Kokeilin ensimmäisenä kouluaamuna (taas) ja apinat vakuuttelivat pärjäävänsä ihan mainiosti ilman aamuhoiperrustani (nojailin hellaan, huokailin, haukottelin peräjälkeen noin 4 kertaa ja hoipuin ryynipakettia kurottaessani...matala verenpaine, matala verenpaine...)

7. Juon kahvia aina sokeripala suussa. Pikkasen hankalaa sivistyneessä seurassa, mutta lipsautan sen sokerin suuhun aina salaa...tai niin ainakin kuvittelen.

Ja sitten ne mun 7 parhautta.

1. Susikairan katastrofialue.  Miten joku voikin olla niin hassu, hauska, värikäs ja elävä! Ihanan naisen kertomana elämäkin näyttää erilaiselle. Saa nauraa.

2. Dallas Pullaa. Tämän kirjoittaja on hävinnyt blogistaniasta (ainakin minun ulottumattomiin). Mutta edelleen luettavissa riemukasta tekstiä ja erikoisia kokemuksia. Vieläkin naurattaa.

3. Testattu Sininen. Pollarit on niin ihania. Tämä erityisesti. Kaikkinensa.

4. Vasen rintani ja muuta sairasta.  Elämä ei ole aina reilua. Eikä se aina naurata. Urhean ja upean naisen kirjoituksia syövästä ja elämästä. Tänne lähtee aina erityiset terveiset. Eikä löydy kirjoitusvirheitä!

5. Aimo annos.  Sisukasta tekstiä. Teräviä huomioita.

6. Vintage Living.  Blogistanian kauneimmat kuvat. Aina.

7. Anssi. Ei tartte selityksiä. 

Muitakin olisi. Mutta nyt nämä.

Tänään oli mukavasti väkeä politiikan torilla, jonka kutsuin koolle. Kaikki kuntamme puolueet olivat mukana! Ja yleisöäkin oli! Hyvä me! (Keskusta, Kokoomus, Vihreät, SDP, Perussuomalaiset, Vasemmisto)  Laitan linkkiä näkyviin kun näkyy lehdessä. Nyt pitää mennä ottamaan tirsat ennen aamua. Öitä. Ötököitä.