Sipulixilla on käynyt tänään hyvä tuuri. Niin hyvä, että melkein nolottaa. Heräsin komeaan paukkupakkasaamuun ja suuntasin kyläyhdistyksen nimissä kohti läheistä huoltamokauppaa, jonka pihalla oli joulukauden avajaiset. Myimme siellä paperia (talous ja wc), suklaata ja arpoja. Arpajaisissa pääpalkintona oli hieno kilpapotkuri. Päätin ostaa yhden arvan ihan itselle. Ja niinhän siinä kävi. Kauppareissulla sain sihteeriltä puhelinsoiton, että "täällä kyläyhdistyksen sihteeri, olette juuri voittanut pääpalkinnon arpajaisissamme, miltä nyt tuntuu?" No saihan siinä hihitellä ainakin. Ex-puheenjohtajana koin saaneeni hyvän tuurin tuomana kiitospotkaisun neljän vuoden urasta. No, työ jatkuu edelleen vaikkei puhetta tarvitse johtaakaan, on siinä vielä tekemistä, monelle muullekin, ei vähiten uudelle puheenjohtajalle.

Tästä näkee millainen potkuri mulla on tallissa nyt :) noista se Esla

Muuten on ollut ihana ja rauhallinen viikonloppu. Uunissa tulet, pannuhuoneessa tulet, uudet jouluvalot pensaassa, saunailta velipojan luona, mukavia vieraita sunnuntain ratoksi ja ihan liikaa hyvää ruokaa! Lauantaina tuli Wanhan ajan markkinoillakin käytyä, samoin tsekattua Kirppiksen antimet ja fiilisteltyä Juhon valintaa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Viikonloppu kun Sipulixilla käynnistyi Merijärvellä Mattilan Juhon vaalistartissa. Hauska ilta oli siellä, tutunoloista porukkaa vaikken ketään tuntenutkaan. Tsekkaa täältä kenestä kyse.

Huomenna ois tiedossa nuohoojan vierailua, töiden tekemistä, lasten passien hakemista, pankissa käyntiä (ne pannuhuoneen sähkövastukset!) ja pakkasen pitämistä. Mukavaa työ-, opiskelu-, työttömyys-, loma-, elämäviikkoa kaikille!