Sipulixilla siintää loma silmissä. Olen viikon aikana hommanut toiset piikit lapsille (rutiinitoimituksenkin saa menemään hauskasti, kun tyypit pyörtyilee, oksentaa, istuu äidin sylissä jne. HOX! NUORIN PORUKASTA JO 9VEE!) kerännyt puuhellan päällystän, nurkat ja sängynvieret täyteen TÄMÄ TÄYTYY MUISTAA- rompetta, vielä pitäisi jostain löytää puntari, kun laukku saa painaa vain 20kg ja ihan ei riitä hauisvaaka  (muuten kyllä mutta tarkkuus heittää) siihen touhuun. Mutta kovasti ois huominen niinkuin tarkoituksena selvittää niin että köröttelemme maasturilla Stadiin ja sieltä sinivalkoisin siivin kohti Delhiä ja Colomboa. Ouje. Kuopuksella on aika jännää, ei nukuta ja pelottaa ja miettii jos vaikka hanhiparvi tms. on liikkeellä (ei kuitenkaan pukin poroja ole vielä käyty vaihtoehtona läpi, kaikki muut kyllä) ja pelkokerroin on SUURI.

Muuten joulutouhut on nyt sitten touhuiltu. Kortit menivät suurinpiirtein niille joille piti, muutama jäi ilman mutta paikkaan Sri Lankan korteilla ja kummilapset yhtä lukuunottamatta (Aada saa tuliaisen muut ei) on hoidettu (suurinpiirtein)...ja...ainoastaan eilen oli pinna tiukalla. Olen päättänyt, että yksi osa reissua on tämä valmistelu ja säätäminen ja teen sen hyvällä mielellä, mutta eilen oli v-käyrä aika korkealla kun katoin paskaläävää (=huusholli on todella sekaisin, joulusiivouksesta ei ole tietoakaan) ja ammollaan olevia laukkuja ja sekaisin olevia tavaroita ja tajusin että paras pakkausilta menee valtuuston kokouksessa. No, ehkä me päästään lähtemään. Toivottovasti.

Senverran lupaan, että jos suinkin ollaan yhteyksien ulottuvilla niin laitan tilannetiedotusta ja jos ei olla yhteyksissä niin sitten ei. Hauskaa joulua ja onnea uudelle vuodelle kaikille blogini lukijoille (välillä käyn tsekkaamassa onko kukaan lukenut, ja on siellä aina joku harhaillut). Kiitos kommenteista, tsempistä ja siitä että olette siellä ruudun toisella puolella. Valoa ajatuksiinne,

Sipulix

Tässä teille joulukortti. Sain vielä apinat kuvaan :)