Talla kertaa apostan tata kirjoitusta ranskalaisen hotellin pitajan koneella ja nappis on ikaankuin sekaisin ja ilman skandeja, koittakaa saada selvaa...

Eilen pidimme shoppailupaivan Colombossa, toisen sellaisen, ja myonnan etta hieman pimahdin Odelissa; laadukkaita vaatteita (mika ei todellakaan ole taalla itsestaanselvyys) ja halpaan hintaan (ainakin suominaisen nakokulmasta). Oli vaikea olla tyhjentamatta lastenvaatehyllya, kun mielessa oli ihania serkkuvauvoja. Colombosta loytyi myos niin siisti vessa, etta melkein pussasin lattiaa: oli pontto, oli paperia (taallahan ei persien pyyhkimista harrasteta vaan vessoissa lorotellaan kyykyssa laariin ja sitten huilautetaan amparillinen vetta peraan ja samalla roiskastaan tavara puhtaaksi) ja oli siisti lattia. 

Ensimmaisen kerran elamassa soin Pizza  Hutin pitsaa silmat kyynelissa, ei siksi etta oli niin tulista vaan kaiken riisin ja mausteiden jalkeen maistui vaan niin ttttttttttttttttttttaivaaaaaaalliselle! Ensimmaisen kerran Hutissa en myoskaan mulkoillut jaapaloja epaluuloisesti vaan horsasin sooda menemaan silmat killissa, juoman nimi oli Sunrise ja maistui paremmalle kuin kuulostaa.

Kuten voitte arvailla, kaikenlaista hullunkurista on tallaisella porukalla sattunut ja tapahtunut. Pienia vaurioita on sattunut (Sipulixin polvi on nyt eka kertaa lahes entisellaan), alfan jalkapohjan viilto (korallista) on nyt okei ja mika parasta, nayttaisi sille, etta rahatkin riittaisivat loppulomaksi.

Laitan kuvia kotosalta, on tama niin ahraamista taalla. Tanaan pilvista ja varjossa +28 C. 

Aini, nahtiin merikilpikonnakun, kun se yritteli illallarannalle munimaan, ja 2 skorpionia on nahty, vapaalla jalalla siis.

Terkkuja sinne ruudun toiselle puolelle!