Tässäpä muutama hajanäppäys ja miete viikonlopun jälkeen.Viikonloppuna on nukuttu makeasti, syöty hyvin, kestitty vieraita, potkuteltu, käyty kylätalolla ompelutalkoissa (hernepusseja ja hyppypatjoihin päälliset).

Tässä vielä nanny-reissun tunnelmia:

Sinkuilla on aikaa ja tarmoa kaikkeen jännään. Systerin kämppis vaahdottaa JOKA IKINEN KERTA soijamaitonsa kahviinsa, näin:

 

Niinkun kerroin, stadin abeilla oli aika arvokkaat karkit nakeltavaksi, näitä noukittiin turkkimummojen kanssa:

Sain siskokullan ja pikkutytsyt junaan (piti juosta toinen kainalossa ja toinen kärryissä, hiki tuli) ja soitin toiselle siskolle, mentäiskö elpymään jonnekin ja syömään hyvin. Mentiin ja elvyttiin (Virgin Oil Company jälleen kerran) ja kysyin tekstarilla reilun tunnin kuluttua et miten junamatkailijoilla menee, sain oheisen kuvan vastaukseksi (ilman kiljuntaa):

Kentältä kotiin ajellessa muistin tuliaiset! Pysähdyttiin huoltsikalle ja bongasin aivan ihmeellisiä pumpulipuita pihalta, ihan niinkuin aikoinaan ystäväperheen rautatien pienoismallin puut, pumpulitukkoja oksien päissä: 

Kotona oli saatu Sudanista yskänlääkettä, juotiin urakalla ja liekö luulotautia, mutta ihan tuntui helpottavan mahtavan punaisista kukista haudutettu teejuoma:

Nyt ei muuta kuin mukavaa ja lauhempaa alkavaa viikkoa!