Jännitys värisee, teinit aika hermoina, Sipulixi siinä sivussa pinna kireällä, mitäkö? No mitä luulisitte? Kohta alkaa...

Mutta mahottoman kiekkohuuman ohessa on siis koettu myös ihan tavishetkiä

a) kasvimaalla. Sain eilen valkosipuit maahan, kananpaskan ja monta pussia maahan kätkettävää ostettua. Nyt on selkä kippeenä.

b) köökissä. Kuopus on kulkenut lintukirjan kanssa ja yksi päivä kiljui (!) innoissaan: "SORSA PUUSSA!"...tarkempi havainnointi osoitti oksalla istujan sepelkyyhkyksi. Ehdittiinkin jo ällistelemään että melko sorsa...

c) töissä. Piipahdettiin kolmissa naisissa piristäytymässä Kärppäklubilla lounaalla: ruoka oli makoisaa, samoin silmänruoka...en pääse yli niistä pollareista, mikä niissä on???

d) lenkkipolulla. Sain tänään tekstarin kun köpöttelin hissuksiin pitkin nelostien varttaa: "hyvä Sipulix!"...tekstiviestin voimin jaksoi loput kilometrit :D

e) läskimittauksessa. Käväisin kuntosalilla Tanita-mittauksessa (punnitsee ja mittaa kehonkoostumuksen) ja nyt oli bmi niukasti jo normaali. Muuten tulos oli ok, eli kannattaa jatkaa liikkumista. Sen teen.

f) politikoimassa. Olin "kuntalaisena" yhdessä sotepalveluiden kuulemistilaisuudessa ja ilokseni totesin, että nuorison ohella ihmisiä puhutti kovasti vanhustyö ja ikäihmisten palvelut. Ei -teitä ei unohdeta.

g) kaupassa. Mahtavaa ostaa ruokaa omalla rahalla. Työnteossa on monta hyvää puolta, yksi ehdottomia plussia on tilipäivä. Ja sekin, että ihan itse on saanut sinne tilille sen rahan. 

h) kirja kanssa. Tykkään Irvingistä. Ei voi mitään.

i) ystävien ja sukulaisten kanssa. Pikaisia rutistuksia pikkuapinoille, kahvihetkiä ja lounaita hyvässä seurassa. Mansikkahetkiä keskellä arkea.

j) sohvalla. Mikä on makoisampaa kuin kesken lehdenlukemisen otetut päiväunet...?

No niin, nyt kuulostaa sille, että studio kutsuu. Hedelmävati valmiiksi, limut asentoon ja pähkinät kuppiin. Eiköhän tästä tule hyvä ilta ja minustakin maailmanmestari...!!!