Istun toimistolla ja aloitan tehokkaan työpäivän tällä kirjoituksella (haen virettä), oikeasti pitää saada iso kasa "paperia" tänään valmiiksi...yritän suhtautua rauhallisesti.

Ihan ensiksi kerron salaisuus-jutun: pidimme äitimuorille hulppeat grillipippalot eläkkeelle jäämisensä kunniaksi! Isäpappa toi tarkalla kellonlyömällä eläkeläisen pihaan ja seisoimme kunniakujassa ja hurrasimme ensimmäisen kerran auton tultua pihaan. Toisen kerran kun kukkakruunulla kruunasimme kunniakujan päässä mummelin kuntamme vapaaherrattareksi. Naapurin rouva oli kuullut kirsikkapuita leikatessaan hurraahuudot ja oli aatellut että kohta pitää joutua nyt on juhlakalutkin paikoillaan...

Söimme liikaa ja nautimme boolia...K2 -malliin...mansikkamehua (kahdenlaista), jääpaloja ja sitruunalimsaa....lapset joi (aikuisten avustamana, muuta boolia ei ollut tarjolla) n. 40l sitä...oli vartaita, täytettyjä sieniä, makkaroita ja nakkeja, bernaisekastiketta, tikkuperunoita, hedelmäistä juustosalaattia, perunasalaattia, fetasalaattia, ja kaikenmoisia herkkujälkkäreitä (jäädykettä, mansikkakakkua, suklaakakkua, suklaapiirakkaa, kuivakakkua) ja tietenkin lasten laulua ja hyväntuulista hälinää ja hippaa...kiva päivä, eläkeläinenkin näytti nauttivan ihan täysin siemauksin.

Ja sitten polittiikkaa. Vastasin kepun kyselyyn kyllä, mutta laitoin lisäehdoksi, sen että perussuomalaiset on VAADITTAVA hallitukseen mukaan. Monestakin syystä. Kantamaan vastuun lupauksistaan ja isoista puheista, mutta myös siksi, että ihan oikeasti voittivat vaalit ja kuuluvat hallitukseen. Keskusta ei hallitukseen kuulu vaalituloksen perusteella, mutta sehän (vaalitulos) ei ole ainoa peruste hallituksen muodostamiselle. Yhteistyön ja tulevan työskentelyn kannalta Keskusta olisi Kokoomuksen ja Perussuomalaisten kanssa hyvä yhdistelmä. Toivottavasti Katainen ei sössi tätä nyt- tiistaita ja tulevaa viikkoa mielenkiinnolla odotellessa, NYT TÖIHIN!

Sain vireen. Räpy räpy.