Kyllä sen kesän saa kulumaan näinkin. Toimistossa istumalla ja kuuntelemalla ääniä käytävästä. Tänään kannatti mennä katsomaan mikä siellä oli (taas) menossa...paljon naurua ja mopohan siellä. Piti ottaa teidänkin iloksi kuva. Sähkömoposta ei tullut päästöjä ja käyntiääntä isompi ääni kuului yleisöstä!


Viikonlopun aikana sain vuosia taas täyteen (ouje, ensi vuonna pyöreitä). Kuskauksen, yleisen härdellin, eestaas ja taastaas ajelun ja siellä sun täällä pällistelyn ja tuttujen moikkailun lisäksi (Lumijoella oli muutama muukin moikkailemassa tuttuja) kävin lauantai-iltana hyvässä seurassa syömässä läheisessä kaupungissa. Alfa oli kustannuspaikallaan töissä niin sain onneksi kauniita naisia seurakseni viihdyttämään iltaa ja juttelemaan mukavia. Sain myös uuden makuelämyksen ja ylimääräisen C-vitamiini annoksen, kiitos siitä :) viikonloppuun liittyi myös haikeutta ja paljon kommentointia ratkaisuuni liittyen, mutta onneksi myös paljon iloa, naurua ja hyviä hetkiä. Siitäkin viikonlopusta selvittiin.

Työhön ja toimeen orientoitumisessa piti ottaa eilen vähän kevennystä avuksi ja seurasin Albertin ja Charlenen häät, tällä kertaa hieman jälkikäteen ja tietokoneelta, mutta...vaikka vähän laimeat olivatkin niin pari huomiota: 1) Albertti on ehdottomasti paremman näköinen tv:ssä kuin lehtikuvissa, suorastaan charmantti b) morsion kyyneleet tulivat juuri oikeaan paikkaan 3) oli ne silti rinsessahäät vaikka kärpäsenpaskan kokoinen maa onkin.

Kävin eilen myös koiran kanssa iltalenkillä ja teki hyvää. Lopottelin menemään viileässä kesäyössä ja ällistelin Suomen suvea. Ensin kuuma. Niin kuuma. Ja sitten on kohta niin kylymä niin kylymä. Tauti. Maaliskuussakin joskus aurinko paistaa hangelle niin saat mitattua sen 13 astetta joka oli aamulla (heinäkuussa) mittarissa.

Semmonen pikkunen puutarhapläjäys loppuun, että sain vihdoin kitkettyä kasvimaan kertaalleen läpi. Sipulit on aika isoja jo, hienoja suorastaan. Kitkemisurakan loppupuolella joku öttiäinen pisti kädenselkään niin, että illalla oli kädenselkä ihan kuperana. Mikä lie, eu-hyönteinen tullut minun kiusaksi.

Nyt menen treffamaan apinoita ja alfaa kauppakeskukseen. Jospas löytyisi a) kuolleen antennin tilalle uusi b) kesämekko (ja villahousut) minulle, käyttötarkoituksena alfan systerin häät ensi viikonlopulla, sain ehdottoman kiellon teineiltä, että en saa käyttää 7. kertaa juhlissa samaa mekko (MIKSI EN????)

Hauskaa elämää sinne ruudun toisellekin puolelle!