Ihan ensiksi ilmoitus, että Sipulixi on reissussa loppuviikon ja nettipimennossa visusti. Suuntaan alfan kera kohti Berliiniä ja ystäväni hääjuhlia. Lomaillaan siinä ohessa samalla muutama päivä. Huonona puolena mainittakoon, että työt alkavat lomailun jälkeen heti seuraavana päivänä. Plääh. Tänään olikin työasioita jo mielessä...tänään oli raha-asiatkin mielessä kun käytin apinoita Powerparkissa ja itseni lisäksi rahanmenoa oli hämmästelemässä laatuseuralaiseni, tättärä, joka aina valmiina lapsiperheen huvituksiin lähti aikuisseuraksi ja pelastamaan Sipulixin päivän. Ja aivan kuten olin laskelmoinutkin, päivä kului hupaisasti istuskellessa, rupatellessa ja kiljuvia kauloja väistellessä (ja lompakkoa levitellessä).

Otsakkeesta senverraan, että rakastan Supi-saunavahatuotteita. Tai no siis rakastan niitä purkissa ja seinässä, mutta se vahaus siinä välissä on aika hiivatinmoista hommaa. Mutta kyllä tulee hienoa! Ollaan pienimuotoisella talkootoiminnalla (alfan ja minun lisäksi työmaalla on vilahtanut isäpappa ja enemmänkin luottomies TALKKARI [!!!]) kunnostettu kaksi vuotta käytöstä poissaollutta rantasaunaa (huushollimme ainoa sauna) ja pikkuhiljaa toiveet omasta löylymahdollisuudesta viriää myös Sipulixin aivojen takanurkissa. Ouje.

Löylyhuoneen kusenkeltaisen mäntyhirren päälle vahasin Supi arcticaa, vain kertaalleen ja siitä tuli tosi komea, rouhea ja ei liian tumma. HIENO! (kuvia myöhemmin nyt ei ehi) ja pukkarin vahasin kertaalleen (ja vähän kiroilinkin) Supi valkoisella...ja tulin siihen tulokseen että pitää vielä toiseen kertaan että tulee hyvä. Työlästä mutta tulee HYVÄ! Ja tänään meidän hupaillessa oli talkkari ja alfa saaneet aikaiseksi terassin poikasta ja piippuunkin jotain...Sipulixi näet kieltäytyi ponnekkaasti (yhden katollarimpuilun ja pelkäämisen ja liian painavan taakan nostamisen jälkeen) tekemästä piippu-yhteistyötä enää enempiä. 

Laitan tosiaan kuvia kunhan projekti etenee ja on aikaa, työskentelyyn tullenee pienoinen tauko nyt loppuviikoksi mutta ensi viikolla jatketaan.

Siihen asti JAWOHL, ICH BIN EIN BERLINER!