Sipulixin kesäloma on alkanut. Tänään toista päivää ylityövapaalla ja ensi maanantaista sitten virallisesti lomalla. Tuntuu hyvälle. Vaikka.

Vähän puuhasteltavaakin ollut. Eilen kävi pirtillinen kahvivieraita, kun olin satunnaisotannalla (=ota puhelin käteen kesken työpäivän, laita muutama tekstiviestikutsu, unohda kenelle lähetit, laita muutaman tunnin perästä lisää jne.) pyytänyt ystäviä käymään etukäteen todistamassa uudelle vuosikymmenelle pyörähtämistä. Virallinen syntymäpäivä kun tulee vietettyä "matkoilla" (=Suomen ihanimmassa kaupungissa Saimaan rannalla, toivottavasti lähellä ystävien rantasaunaa)...ollaan siis väistämättä Sipulixinkin rintamilla (!) lähestymässä keski-ikää. Kuulostaa pahemmalle kuin tuntuu.

Muuten kesä on alkanut aika vauhdikkaasti. Saattelin muutaman ihmisen keralla talonmiehen avioliiton satamaan ja pikkuruisten häiden kohokohtiin kuului ilman muuta Morsion kotomaan ihana tapa, jossa vanha sukunimi oli kirjoitettu kiveen ja kivi heitettiin (viehkosti) meren pohjaan. Sinne meni ja taputukset päälle. 

Sain myös juhlia kummipoikani ripillepääsyä ja ihastella: täti-ihminen taidan olla ihan aikuisten oikeasti. Miksi se ei sitten tunnu sille???

Nyt on siis tiedossa jossain vaiheessa Savonlinnan keikka, Helsingin ja Espoon kautta :) nähdään ja koetaan ystäväperheen uusi koti. Kyllä. On lakanat mukana! Nähdään ja verestellään muistoja toisten ystävien luona Savonlinnassa ja toivottavasti tavataan mahdollisimman monia tuttuja siellä!!! Ja saatais muikkuja. Ja lörtsyjä. Ja lippakioskin jätskiä. Ja nähtäs pari norppaa. Ja saatas uida. Voih.

Kotiutumisen jälkeen ois tarjolla siskokullan häät. Ihanaa. Saadaan mamu-vieraita ja ihmeteltävää oikein kunnolla. TUSKIN MALTAN ODOTTAA.

Ja sitten olisi toiseksi vanhimman rippiskät. Massiiviset suunnittelut ja kaavailut on aloitettu ja puoli sukua valjastettu erinäisiin toimenpiteisiin. En ihmettelisi jos rippilapsella on käsis päivän varalle...minuutti minuutilta, suupala suupalalta...

Niin, ja kaikki mahdollinen vapaa-aika on sitten tietenkin mennyt kulmapotkuja ihastellessa. Iiih. Ja voih.

No ei kait tässä. Vähän kun vielä nuo hiihtokelit lämpiäis niin ois oikeen hyvä.

Hytiä ötiä kaikille!

Sipulix