Sipulixi on kesälomalla. Ollut kohta jo kaksi päivää ja viikonlopun siihen  päälle. Tuntuu hyvälle! Viimeisimmästä kirjoituksesta on senverran aikaa, että lyhyt referaatti siitä, mitä tässä viikkojen aikana on sattunut ja tapahtunut:

- kuntapäivillä oli raitista (sanamukaisesti) sillä varastohallissa, jossa iltakemut vietettiin, oli about 10astetta,onneksi oli hauskaa seuraa! En olekaan ennen tanssinut takki päällä.

- toimitin Niittypäivä-lehteen kirjoituksen, jonka jossakin kiiresaumassa näpersin luurilla ja kuten voinette arvata, sinne jäi pari kirjoitusvirhettä, mm. heinäpelolla...mitä tästä opin...käytän jatkossa vain tietokonetta, kun pitää toimittaa pidempi tekstipätkä, vaikka kuinka kiire olisi (ja kuten olette huomanneet tännekin niitä virheitä tuppaa jäämään siitä huolimatta, että isommalla näytöllä ja näppiksellä kirjoitan)

- olen istunut monenmonituisessa kokouksessa, palaverissa, meetingissä ja tapaamisessa

- lähettänyt pari työhakemusta ja saanut parit pakit

-  käynyt lounaalla entisten ja nykyisten työkavereiden kanssa, sisällä ja ulkona

- pitänyt ensimmäisen oikean juhlapuheen puheenjohtajan roolissani ja itkenyt samaisessa tilaisuudessa, en olisi voinut parempaa paikkaa toivoa tämän uran aloitukselle; Luovin kevätjuhla oli koskettava ja kaunis tilaisuus, kiitos kun sain olla mukana!

- etäjärjestänyt keskimmäisen rippijuhlat (=olin kpj koulutuksessa Helsingissä juhlia edeltävät kaksi päivää) ja kattanut pöydän viikkoa ennen juhlia ja maanitellut äitimuoria siivousvääpeliksi...uskomatonta mutta totta, vaikka unohdin parit tärkeät ihmiset kutsua paikalle niin saimme järjestettyä hyvät juhlat :)

- vierailin työni puolesta ydinvoimalaitoksessa, tai no, siis vierailijatalossa ja keskivaarallisen jätteen säilytystilan yläpuolella, ja voimalaitoksen multimediaesityksen aikana jouduin toteamaan, että vaikka työni on mitä on, niin silti mielipiteeni ko energiamuotoa kohtaan on edelleen kielteinen, mielipide vain vahvistui vierailun aikana.

- vietin eläkeläisten kanssa hauskan päivän kun lähdin bussimatkalle katsomaan Ilmajoelle Kekkos-oopperaa; hyvä päivä ja hyvää seuraa! Totesin siinä itsekseni kesäistä maisemaa bussin ikkunasta ihaillessani, että Suomi on kaunis ja elämä hyvä (itse ooppera oli ok, paleli kyllä niin paljon, että tauolla piti lainata kaverilta 2e ja vuokrata viltti jaloille, alkoi tareta).

- saattelin esikoisen lentokentälle aupair jaksolle Geneven kupeeseen

- vietimme hauskan ja rentouttavan juhannuksen kotona ja pitkän viikonlopun aikana vierailimme pitkästä aikaa nuoruuden ystävien luona...sain heittää talviturkinkin järveen, ihanaa!!!

- olen käynyt tanssikurssilla ja ystävän kanssa yhden kerran lavalla...meinasi kyllä hymyt hyytyä...naistenhaulla en ehtinyt koskaan kenenkään luo, ja se ainokainen jota kysyin ei lähtenyt...onneksi iltani pelasti kurssilta tuttu nuori mies, joka tanssitti pari settiä ja sain tunteen että tulipahan käytyä...ei ole minun hommaa...kokeilen heinäkuun lopulla uudemman kerran, mutta jos edelleen menee ilta hymyä hyydytellessä niin...saapi olla. Hiippailin jossain vaiheessa reunapenkille istuskelemaan ja sain hauskalta vanhemmalta leidiltä ohjeistusta miten siellä pitäisi toimia, ohjeistus sisälsi termejä: "haukkana kiinni, iske kuin sika limppuun ja ole nopea"...no sain ainakin hyvät naurut jos ei muuta...mutta kyllä se vähän oli nolo olo, kun takarivissä seisot ja miehet arpoo edessä ja sivuilta ja edestä käy viuhka ja siinä vaan seisot tumput suorina, hiki selässä norona valuen...mutta ompahan kokeiltu. Ei ollu hauskaa ei, mutta onneksi seura oli hauskaa ja ilta muuten kiva!

Tässä aloittelen siis lomaa ja on monenmoista suunnitelmaa, kerron niistäkin sitten aikanaan.   Kasvimaalla pöhisee ja ensimmäistä kertaa 9vuoteen en jaksanut laittaa kasvihuoneeseen mitään. Mutta valkosipulit, sipulit, herne, papu, salaatti, tillit, persilja, kesäkurpitsa ja avomaan kurkku kasvaa hujottavat krassien kanssa kilpaa. Rikkaruohojakin on ihan kiitettävästi.

Nyt menen paapaan ja toivotan sinne ruudun toiselle puolelle hyvää yötä ja kaunista kesää!