Tässä joulun hullunmyllystä selvinneenä on tullut aika tehdä vähän muutoksia ja parantaa elämänlaatua. Poistinkin ensimmäisenä FB profiilin, kun rupesi niin ärsyttämään ja kyllästyttämään koko se ympäristö, monine kyllästymiseen johtavine syineen. Ja toiseksi, en tarvinnut sitä oikeasti yhtään mihinkään ja se vei ihan liikaa aikaa ja energiaa, esim. miettiä sille sekalaiselle kaverijoukolle mitä voi ja mitä ei voi laittaa profiiliin.

Muutin samalla tämän blogin nyt aluksi salasanasuojatuksi ja mietiskelen tässä vielä tovin jaksanko jatkossa pitää tätä lainkaan esillä. Muutamien tänne kirjoitettujen tarinoiden ja parin päiväkirjaomaisen jakson takia päätin kuitenkin vielä säilyttää hetken.

Olen myös syksyn aikana päättänyt osallistua Tervahiihtoon maaliskuussa ja vaikka vähän vinoilua kuulenkin ja päivä saattaa silloin hiihtäessä loppua kesken, niin siitä huolimatta olen ajatellut osallistua siihen pidempään matkaan. Päätinkin yltiösosiaalisen joululomani ihan omaan hetkeen urheilukaupassa ostamalla uudet monot. Tuntui hyvälle!

Joulun ruuhkassa tuli huomattua muutamia kauniita ja hyviä asioita. Ensinnäkin, siskokultia ja pikkuapinoita rakkaampia vieraita ei ole olemassakaan. Oman saunan löyly on pehmeä. Oman sohvan kulma on mukava. Omien apinoiden kanssa vietetty aika jäi liian lyhyeksi ja tuntuu etten ehdi mukaan siihen vauhtikelloon, joka aikaa pyörittää ja pikkuiseni maailmalle kasvattaa. Oli niin hauskaa saada esikoinen kylään ja hetkeksi taas joukon jatkoksi....tässähän on viimeisimmän postauksen jälkeen sellainenkin muutos ollut, että rakas esikoistyttöni pääsi opiskelemaan ja muutti toiselle paikkakunnalle. Muutos on ollut iso ja syksy on opeteltu mm. siihen, ettei kukaan pyytämättä tyhjennä ja täytä tiskikonetta.

Politiikassakin on tullut muutoksia, sillä vuoden lopussa Keskustanaisten Pohjois-Pohjanmaan piiri valitsi minut puheenjohtajaksi ja otin tehtävän innostuneena vastaan....vaikka tiedossa onkin isäni sanojen mukaan:"lissää kokkouksia ja pieniä palkkioita". Kotikunnassa on työtä riittänyt homekouluepäilyjen, koulukyytien, vanhusten palvelusetelien ja kuntarakenneuudistuksen myötä. Tässä kevää aikana meitä tulee työllistämään kovasti sote-uudistus, joka on ollut lainsäädännön tasolta asti yhtä farssia.

Näillä mietteillä tässä käynnistelen uutta vuotta. Kiva kun kävit lukemassa tekstini. Kommentoida saa edelleen entiseen malliin.

Pidetään huolta toinen toisistamme. <3