Ajattelin pitää kaupungin säästötoimenpiteenä palkattoman viikon, teinien hiihtoloman kanssa samaan aikaan. Tällä kertaa menemme vähän budjetti-loma meiningillä ja Alpeista saa vain haaveilla. Onneksi on esitetty sellaisia toiveita, että niitä voi toteuttaa: pullanleivontaa, yksi laskettelukeikka, pitsaa, kaupunkipäivä, kylästelyä ja Netflixiä :D en ole vielä paljastanut suurelle yleisölle, että aion osallistaa heitä myös hieman kodinhoidollisiin toimenpiteisiin. Rästissä nimittäin on aika paljon kaikkia "juttuja" hehheee.

Männä viikolla on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Päällimmäisenä on mielessä hispanialaisten hyökkäys lakeuksille. Lukiolaisten kouluprojektissa tehdään yhteistyötä Alicantessa sijaitsevan koulun kanssa, ja sieltä tuli lumen ja jään keskelle meluisa, naurava ja tummatukkainen ryhmä nuoria, jotka yöpyivät liminkalaisissa kodeissa. Lähtöiltana meidän pirttiin oli kutsuttu koko lössi "partyihin" ja Sipulixi vietti suunnattomassa metelissä suhteellisen unettoman yön. Miten niin pienikokoisista ihmisistä voi lähteä niin kamala ääni?

Korvat soi vähän vieläkin, mutta onneksi tilannetta on tulossa paikkaamaan esikoinen Rovaniemeltä. Tosin pikkupikkujärjestelyjen kautta, mutta kivaa saada taas kaikki kotiin. Eiköhän me porukalla jotain kivaa keksitä  :)

Viikkoon on sisältynyt töiden lisäksi myös jonkinverran kunta- ja sotepolitiikkaa ja RiikkaMoi-vaalikamppistyötä. Nyt oikeastaan ollaan vähän niinkuin lähtökuopissa. Maaliskuussa mäjähtää kunnon vauhti päälle :) kyllä me se tättärä eduskuntaan saadaan!

No, nyt on pidetty pieni irtiotto hankevalmisteluun ja voin taas jatkaa. Sinne ruudun toiselle puolelle oikein hauskaa ja hilpeää viikonloppua ja tulevaa hiihtolomaa. Sivakoidaan ahkerasti ja nautitaan elämästä. <3