Se japanialainen vierailija oli enemmän kuin oikeassa, keli on sama kuin maaliskuussa (jos värit otetaan pois) ja varustelu pihamaalle ja ulos on edelleen sama...ja puheenparret lehdissä, somessa, mediassa ja kylillä samat: kylmä, vettä sattaa, Kreikka ei, Kreikka joo, Keskinen naimisissa, ei sittenkään Keskinen naimisissa....oi, on se nyt naimisissa. Vesalle kaikkea hyvää silti...

Sipulixi päätti lopettaa kesän odottamisen ja keskittyä hyvään ja käsillä olevaan: käynti urheilukaupassa ja hankinta ja panostus työterveyteen, yleiseen hyvinvointiin, kansanterveystyölle ja elämästä nauttimiseen....tarttui nimittäin mukaan pitkäaikainen haave:

IMG_6615.JPG

Ja toisin kuin kaikki epäilijät ja pelkääjät arvelivat: Sipu hiihteli sääsket hampaiden välissä (nauratti niin paljon) ihan rauhallisesti ja osittain ehkä jopa tyylikkäästi 5 km ja totesi: "kesä on pelastettu!"

Toki kasvimaalla ja puuvarastossa, ja pihalla ja sisällä ois pientä kesäpuuhaa, mutta eihän sitä jaksa jos ei aina välillä jotain mukavaa lomatouhua...ja nyt en kyllä keksi, no ehkä se soutaminen, kirkkoveneellä, on ainakin yhtä mukavaa kuin rullasuksilla hiihtäminen...ja no, eipä se lavatansseissa fuskun pyöriminenkään hassumpaa ole!!! Ettäettä, kesä- ja lomafiilis on myös asenteesta kiinni...satakoon. Olkoon kylmä. Tulkoon talvi.

Tähän vielä pottufarmarin vihollisesta kuva, sen myötä ihanaa heinäkuista viikkoa sinne ruudun toisellekin puolelle!

IMG_6516.JPG

Ja sitten hiihtään!